UTLEIE

Frank Eiendom AS har flere boliger, næringseiendommer, lagre og tomter til utleie. På denne siden kan du til enhver tid se hva vi har tilgjengelig for utleie pr idag. Under kan du se alle eiendommer vi forvalter.

TILGJENGELIG FOR UTLEIE IDAG:

Leilighet ledig i Lillehammer sentrum

Publisert den 2. mai 2024
Leiligheten ligger sentralt i Lillehammer sentrum, med matbutikk i bygget ved siden av og bussen til Høgskolen rett ved. Den er to kvartaler unna gågata og det er 5 minutter gange fra togstasjonen.

Utleie av lager, butikk, verksted, m.m.

Publisert den 2. mai 2024
Det er ledige arealer i hele 1 etg og tilhørende kjeller. Det er mulig å leie deler eller hele arealet samlet. Arealene har tidligere vært en butikk med tilhørende verksted og lagersoner.

Fleksibel løsning til utleie på Margarinfabrikken

Publisert den 2. mai 2024
Vi leier ut arealer i 1 etg på fabrikken. Arealene er godt egnet til kontor/butikk/lager/restaurant eller en kombinasjon av disse. Arealene ligger godt eksponert mot Fåberggata.

Kontorfelleskap

Publisert den 2. mai 2024
Kontoraraeal i Margarfinfabrikken til nye kontorsoner, kontorfellesskap, cellekontor.

Kontor, lager, hobbyrom

Publisert den 29. april 2024
Vi har ledige arealer i 3 etasje i Margarinfabrikken. Arealene har tidligere vært brukt som produksjonsarealer. Deler av arealet brukes i dag som lagersoner og det er gjort noen inndelinger med enkle bodvegger slik at man kan leie et mindre areal.

Langtidsparkering til leie rett ved Drøbak City

Publisert den 22. januar 2024
Vi har ledig langtidsparkering for opplag og parkering av større kjøretøy. Det er også muligheter for å leie uteplass til containere
Flere objekter

EIENDOMMER VI FORVALTER:

FROGN KOMMUNE

WIENERBRØDSKJÆRINGA 3, DRØBAK SENTRUM

Publisert den 6. oktober 2022
Wienerbrødskjærina 3 er et næringsbygg i Drøbak Sentrum. Vi leier ut til Vinmonopolet og Bunadsrosen, og her har vi også våre kontorlokaler.

NIELS CARLSENS GATE 4, DRØBAK SENTRUM

Publisert den 6. oktober 2022
Niels Carlsens Gate 4 er en flott gammel bygård i Drøbak Sentrum med butikklokaler og leiligheter. Frank Eiendom eier én stor leilighet her.

HESTEHAGEN 5, DRØBAK

Publisert den 8. september 2022
Hestehagen 5 er en stor næringseiendom rett ved Drøbak City. Dette er selskapets første eiendom, og bygd av hovedaksjonær Frank Kristiansen i 1987.

BRÅTANVEIEN 1, SOGSTI, DRØBAK

Publisert den 7. september 2022
Bråtanveien 1 ligger på Sogsti i Drøbak og er en stor eiendom med én enebolig med fantastisk utsikt. Her ønskes det omregulering til flere boliger.

ULLERUDBAKKEN 31, DRØBAK

Publisert den 7. september 2022
Ullerudbakken 31 er en større enebolig med flere utleieenheter. Bygd av hovedaksjonær Frank Kristiansen i 1984.

ÅSVEIEN 32 OG 44, TOMT, DRØBAK

Publisert den 7. august 2022
Frank Eiendom AS eier Åsveien 32 og 44, to næringstomter i tilknytning Hestehagen 5. Tomtene benyttes til parkering i påvente av regulering.
Flere objekter

ÅS KOMMUNE

HOLTET, NYVEIEN 24, ÅS

Publisert den 7. oktober 2022
Holtet, Nyveien 24, ligger nær Korsegården i Ås kommune. Eiendommen er delt inn i 7 leiligheter med tilhørende 7 garasjer.

SOLVEIEN 16, ÅS SENTRUM

Publisert den 7. september 2022
Solveien 16 er en stor tomt på 1467 kvm nær Rustad i Ås Sentrum. På tomten står et gammelt hus fra 1955. Tomten venter på regulering.
Flere objekter

LILLEHAMMER KOMMUNE

MARGARINFABRIKKEN, LILLEHAMMER SENTRUM

Publisert den 7. oktober 2022
Frank Eiendom eier Margarinfabrikken i Lillehammer sentrum. Her er det prosjektert et digert boligkompleks, og smørklatten skal være med videre.

LØKKEGATA 22, LILLEHAMMER SENTRUM

Publisert den 7. oktober 2022
Løkkegata 22 ligger i Lillehammer sentrum, og skal samprosjekteres med Margarinfabrikken Park. Bygget har 7 leiligheter idag.

HAGEVEIEN 8A, SØRE ÅL, LILLEHAMMER

Publisert den 7. oktober 2022
Hageveien 8A i Lillehammer er et næringsbygg som huser bl.a Rema 1000. Frank Eiendom eier kjelleren som leies ut via Frank Minilager AS.
Flere objekter